Presentació i jornada de treball sobre la guia de Comunitats que Eduquen
El proper 28 de març, repensarem junts els nostres projectes educatius comunitaris. Ho farem a l’Auditori del Convent dels Àngels (Plaça dels Àngels, 8. Barcelona. Entrada pel Centre d’Estudis i Documentació del MACBA) de 18 a 20 hores. Com ho farem? En una trobada en la que us presentarem la nova Guia de Comunitats que Eduquen i on posarem en pràctica les estratègies i eines que proposa. Pots inscriure’t ja!
Tots els participants rebran un exemplar de la nova Guia pràctica Repensem els projectes educatius comunitaris, en clau 360.
L’acte s’ha dissenyat per a treballar com podem adequar els projectes comunitaris, en el marc de l’Educació 360, amb l’objectiu de generar més i millors oportunitats educatives.
Entusiasme, passió i d’altres eines per l’educació comunitària del futur
La trobada serà eminentment pràctica. Començarà amb una descripció dels objectius i reptes dels projectes educatius comunitaris i l’Educació 360. Seguidament, comptarem amb la presentació de la guia, on s’exposarà el seu propòsit, eixos i la metodologia que planteja. Més tard, tindrà lloc el Laboratori ”I si repensem els projectes comunitaris per oferir més i millors oportunitats educatives per tothom?“ en el qual posarem en pràctica els consells, eines i recursos proposats per la Guia.
Guia Comunitats que Eduquen
Tot el material que trobareu, en aquesta Guia Pràctica, ha estat creat a partir de les ponències i les dinàmiques treballades, durant les sessions de la Crida Comunitats que Eduquen. Aquestes sessions van tenir lloc el mes de juny de 2018 i en elles van participar els equips impulsors de 30 projectes de tota Catalunya, seleccionats entre un total de 111 iniciatives.
La Guia es dirigeix a aquelles entitats que treballen de manera col·laborativa per l’educació i que desitgen repensar el seu projecte educatiu comunitari perquè ofereixi més i millors oportunitats educatives per a tothom. Proposa sumar-se al repte d’aconseguir que cada infant i jove tingui l’oportunitat de construir el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions.